LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

L’HOTEL SUNWAY PLAYA GOLF & SPA, amb la sanitat i les iniciatives socials

Si hi ha uns protagonistes principals de la crisi de la Covid-19 han estat els sanitaris. A Catalunya, al conjunt de l’Estat i arreu del planeta, els professionals de la Sanitat han estat les persones que s’han batut en primera línia amb un virus letal. Ho han fet de manera entregada, tot i no disposar sempre dels recursos necessaris, i han aconseguit obtenir el reconeixement i aplaudiment unànime de la societat. Metges, infermeres, tècnics, personal d’ambulàncies i altres professionals de la sanitat han constituït el millor exemple cívic de compromís col·lectiu.

Per aquest motiu, l’empresa propietària de l’hotel –i de diversos apartaments turístics de Sitges–, participant en una iniciativa col·lectiva duta a terme per varis hotels del municipi, va decidir cedir habitacions de manera gratuïta al personal sanitari de l’Hotel Clínic de Barcelona. Era un petit reconeixement a la seva abnegada i coratjosa tasca durant totes aquetes setmanes. Aquestes habitacions permetran que, un cop comencin els torns de vacances que marqui la seva organització, podran venir a Sitges a gaudir d’uns dies de platja i relax.

A més d’aquesta campanya, l’Hotel Sunway Playa Golf & Spa també ha participat durant els dos últims mesos en altres iniciatives col·lectives del sector per posar el seu gra de sorra per fer més llevadera la tensió amb la que han viscut els professionals de l’Hospital – Residència de Sant Camil. En aquest sentit, Sunway ha cedit menús gratuïts al seu restaurant Acqua per als sanitaris de Sant Camil, ara que ja es pot tornar a gaudir de la restauració al municipi.

A més, l’empresa Sunway ha realitzat altres accions solidàries, com una donació de 50.000 euros a Càritas o l’organització d’un torneig internacional d’escacs en línia, que va convocar 400 jugadors de diferents països el mes d’abril. Els diners recaptats s’aportaran al mateix Hospital Sant Camil.

També pots veure