LOADING

Type to search

Actualitat

L’IBI puja, tot i que el Govern local no incrementa el percentatge

El Ple de l’Ajuntament de dimecres va aprovar part de les ordenances fiscals per al 2022. El Govern municipal ha optat per no apujar el tipus impositiu de l’IBI en el 0,49 per evitar que afecti en excés les economies domèstiques. Tot i això, l’augment del valor cadastral (la valoració del bé immoble que realitza la Direcció General del Cadastre) en un 6,5 per cent farà que l’IBI s’incrementi en aquest percentatge. En la darrera revisió (l’any 2013), el valor va augmentar un 96 per cent, que ha provocat que s’hagi incorporat de forma progressiva un 10 per cent anual en la darrera dècada.

Carme Almirall, regidora d’Hisenda, va destacar que “s’ha fet una tasca acurada en la presentació de les modificacions i la seva tramitació ens permetrà treballar amb més temps el Pressupost”. L’oposició en bloc va votar en contra de les ordenances fiscals. Denuncien que Sitges és un dels pobles amb els impostos més elevats i que no escolten les propostes que els hi fan.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu explicat amb exemples el que es paga d’IBI aquest 2021 i el que es pagarà el 2022. També podreu llegir les cites dels portaveus dels grups polítics. Podeu trobar-lo als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure