L’impacte de la Covid i els millors reportatges del Sitges d’abans, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana exposa l’impacte de la sisena onada a nivell local, la dissolució de Nou Horitzó, l’incivisme entorn la tinença dels gossos, les cavalcades dels Reis el conflicte sobre la sortida de Pere Izquierdo dels Museus, entre d’altres temes d’actualitat. Amb L’Eco aquesta setmana hi trobareu un especial de 28 pàgines amb alguns dels millors reportatges publicats aquest 2021.

L’elevat nombre de positius (300 en una setmana) i els indicadors epidemiològics sobresortits, però el baix nivell d’incidència hospitalària són motiu d’atenció a les nostres pàgines. Exposem totes les dades i detallem quina és l’evolució de la sisena onada i també el seu impacte en l’economia local. També publiquem l’estat de la vacunació, que avança a nivell local, tant amb la primera com amb la tercera dosi.

La informació local passa també per l’augment de l’incivisme relacionat amb la tinença dels gossos i la crida de l’Ajuntament als propietaris per a que s’ajustin a l’ordenança vigent. També us informem de la dissolució de Nou Horitzó, acordada pels militants locals i la instal·lació de nous punts de recàrrega elèctrica per a automòbils.

A les nostres pàgines trobareu com seran les cavalcades dels Reis i els equilibris que està fent la Comissió, així com les videotrucades que realitzaran Melcior, Gaspar i Baltasar per iniciativa d’una ribetana.

També parlem del retorn del SEFED a Can Puig, a Ribes, del conflicte generat per l’enrarida sortida de Pere Izquierdo de la direcció dels Museus de Sitges i de l’inici del calendari esportiu del 2021.

A les pàgines L’Eco in English parlem de l’elevat nombre de vacunes de les últimes setmanes, de l’impacte de la sisena onada en l’activitat econòmica, dels preparatius del Carnaval i de l’aparició de porcs senglars a Can Robert i Can Pei. També publiquem articles d’Andrew Hawkes i Susana Preston.

Sota el titular Rellegir-nos per retrobar-nos, el suplement especial del 2021 conté diversos reportatges de tall històric sobre diferents episodis de la història local: tres crims que van impactar la vida de Sitges (a càrrec de Pedro Palacios), l’estiueig al Garraf (a càrrec de Montserrat Esquerda), Emilia Pardo Bazán a Sitges (a a càrrec de Vinyet Panyella), Ramona Torrent (a càrrec de Jordi Barrachina), la Putz (a càrrec de Jordi Milà), Antoni Mut (a càrrec de Caterina Mut), L’hospital dels carabiners (a càrrec de d’Irene Estévez), 175 anys de la carretera de Ribes a Canyelles (a càrrec de David Jou i Andreu), els orígens del Llegat Bacardí (a càrrec de  de Mercè Carandell), el naixement de la UE Sitges (a càrrec de Jordi Fusté), els primers campionats d’escacs (a càrrec d’Antoni Ferret) i els 10 anys de la Fundació Stämpfli, a més d’una entrevista amb Ignasi Muntaner (a càrrec d’Anna Grimau) i una altra amb l’Hereu, Lucas Estruch i la Pubilla, Judith Vallverdú (a càrrec d’Albert Roca). Miquel Muç Vall fa un repàs emocional de l’any i Santi Terraza posa l’accent en la vacuna i les incerteses. També publiquem l’auca de l’any, a càrrec de Carles Roig i el que va ser el darrer article d’Antoni Sella.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats