LOADING

Type to search

Actualitat

L’impacte del virus, les platges i el Nadal de la canalla, a L’Eco

L’impacte i l’abast de la sisena onada –des d’un punt de vista sanitari, però també econòmic, social i cultural–, centra l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana, que ha avançat un dia la seva edició per a que els lectors i subscriptors puguin gaudir de les diferents promocionals de Nadal que porta el setmanari. A més de les propostes de Nadal, a les nostres pàgines us informem dels canvis en la regulació dels usos de les platges, de la gestió del Carnaval per mantenir-se en l’agenda i del lideratge de la UE Sitges, entre d’altres temes.

L’Eco d’aquesta setmana arriba amb dues promocions destacades. D’una banda, el suplement i infantil de L’Eco dels Xics, especialment pensat per a que la canalla tingui el seu diari de Nadal. I per als adults, repartim la revista cultural Núvol, amb diferents propostes en matèria de llibres, art i música.

Les conseqüències de la sisena onada són tractades àmpliament a L’Eco d’aquesta setmana. Us expliquem l’evolució i extensió del virus, les restriccions en hostaleria i oci nocturn i les limitacions en matèria cultural i festiva. Hi trobareu com queda l’agenda tradicional de Nadal.

La informació local també passa per la nova proposta d’usos de les platges, per l’aprovació del Pressupost municipal, per l’estudi municipal LGTBIQ+, pels controls de trànsit de la Policia Local i per l’obertura de la rotonda que connecta la sortida de l’autopista amb la Bòbila.

A les nostres pàgines també informem del full de ruta que està seguint la comissió del Carnaval i els interrogants que s’hi han obert amb les darreres restriccions. Aquesta setmana entrevistem el músic Esteve Molero. Les pàgines de Cultura posen l’accent en l’exposició de les obres dels premis Sanvisens i Pere Jou i el concurs Puja al tren.

La secció L’Eco in English presta atenció a l’impacte del virus entre els escolars, l’obertura de la Bòbila cap a l’autopista, els controls de la Policia Local i el Pressupost municipal.

La informació de Ribes passa per les mancances del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, la retirada de les darreres plaques franquistes en edificis d’habitatges i el fre a les compres a causa de la nova onada.

La secció d’Esports se centra en el liderat de la UE Sitges, la Cruyff Court, el Sènior B del Bàsquet Sitges i l’èxit internacional del karateka Arnau Galofré.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Pere Badia, Carla Casalots, Sílvia Cester, Juanjo Corcuera, Jordi Cubillos, Anneka Lot, Mimar Marcos, Ivan Martínez, Toni Muñoz, Lídia Raventós, Jorge Rodríguez i Mike Rosenberg, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. L’apunt és d’Iris Salomé.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA