LOADING

Type to search

Actualitat

L’inspector Pino deixa el cos policial sitgetà

Rafael Pino, a les dependències de la Policia Local de Sitges

L’inspector de la Policia Local de Sitges, Rafael Pino, ho deixarà de ser en els pròxims dies. Després de vint anys al cos –quatre d’agent, cinc de caporal i els onze últims d’inspector–, dimarts que ve s’incorporarà a la mateixa posició que ara té, però en el cos de la Policia Local del Prat de Llobregat.

La notícia sortia a la llum a principis d’aquesta setmana i dilluns serà la seva última jornada de treball al barri del Poble Sec. Pino tenia ganes d’evolucionar i ser el responsable de la comissaria d’una ciutat important de l’àrea metropolitana (el Prat duplica Sitges en població). Tot això va motivar al policia a presentar-se i guanyar el concurs públic que va posar en marxa l’Ajuntament del municipi del Baix Llobregat per proveir la plaça. 

A l’edició de L’Eco en paper d’aquesta setmana hi trobarà les reflexions de Rafael Pino sobre l’evolució de la policia sitgetana en els més de deu anys que ell ha estat al capdavant. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure