LOADING

Type to search

Actualitat

L’Institut de Robòtica lidera un nou projecte per a dependents

La iniciativa, anomenada ‘Siempre contigo’, és una plataforma d’acció comunitària per al benestar emocional

Una de les primeres entrevistes a pacients expertes. F. Institut de Robòtica

L’Institut de Robòtica per a la Dependència, iniciativa sense ànim de lucre de la Fundació Ave Maria de Sitges, ha iniciat un nou projecte sota el nom de Siempre contigo. L’Institut de Robòtica va néixer l’any 2015, amb l’objectiu de buscar solucions per a persones dependents, com ara amb l’automatització de diverses gestions. Per exemple, dels moviments interiors que requereixen desplaçaments de persones, carros, roba o medicaments. L’institut promou la innovació i el desenvolupament tecnològic per millorar la qualitat de vida de les persones dependents, la dels seus familiars i la dels professionals que s’hi dediquen. 

Siempre contigo és un projecte de desenvolupament d’una plataforma d’acció comunitària per al benestar emocional. La plataforma servirà per investigar i desenvolupar un nou model d’atenció social mitjançant l’acció conjunta de persones amb trastorns mentals, per tal de prevenir, avaluar i actuar proactivament en la millora de la seva qualitat de vida.

A L’Eco d’aquesta setmana donem tots els detalls del projecte i de les entitats col·laboradores amb l’Instiut per a dur a terme aquest projecte. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure