Lliurades les claus de 62 habitatges de protecció oficial

- Publicitat -

Les 62 famílies beneficiàries dels habitatges de protecció oficial de la Bòbila – la Plana ja tenen les claus i en poden fer ús. Un acte institucional i festiu, celebrat ahir, va permetre els beneficiaris fer-se amb les claus.

Els 62 pisos és la segona tongada del total de 175 habitatges de protecció oficial que el Govern municipal ha previst projectar aquesta legislatura. Fa uns mesos ja es van lliurar les claus dels 42 primers, situats a la Plana, als quals se sumen aquests 62, situats en el carrer Felip Font, obert l’any passat. En total, a la Plana se’n faran prop de 500 habitatges de protecció oficial, en terrenys cedits pels promotors de la zona a l’Ajuntament, l’any 2017.

Els pisos lliurats ahir són en règim de lloguer a set anys i van dels 525 a 764 euros. Els habitatges tenen entre dues i quatre habitacions, segons els tipus, amb aparcaments i traster.

El lliurament de claus el van protagonitzar l’alcaldessa, Aurora Carbonell, acompanyada de la regidora d’Habitatge, Júlia Vigó; el president de Fundació SALAS, Manel Rodríguez i el president de la Fundació Família i Benestar Social. Josep Maria Puig-Puigdomènech.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats