LOADING

Type to search

Actualitat

Lliurades les claus dels primers HPO

Aurora Carbonell, ahir durant la seva intervenció davant un dels blocs

L’Ajuntament va celebrar ahir l’acte d’entrega de claus de la promoció Marinada, la primera de les diferents promocions d’habitatges de protecció oficial programades per l’Ajuntament. Aquesta promoció consta de 43 habitatges en règim de lloguer amb certificació energètica doble AA, preus mensuals situats entre els 563 euros els pisos de dos dormitoris i els 691 euros el de 3 dormitoris.

Al lliurament de claus van assistir l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; la regidora d’Habitatge, Júlia Vigó; el president de la Fundació SALAS per l’Accessibilitat, Manel Rodríguez; i el president de la Fundació Nou Lloc Habitatge Social, Pere Esteve. També hi eren diferents regidors de la corporació a més, lògicament, dels titulars dels habitatges.

Els 43 pisos de la Marinada constituixen la primera promoció del conjunt de 175 habitatges socils programats per l’Ajuntament per a aquest 2022 i l’any vinent. Les actuacions es realitzen en tres àrees diferents de la Plana i Santa Bàrbara, en terrenys cedits al cosistori pels propietaris de la urbanització per a contruir habitatge de protecció oficial.

Notícies relacionades:
Els primers habitatges de protecció oficial ja tenen els 42 adjudicataris (4 de maig de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure