LOADING

Type to search

Actualitat

L’oci nocturn celebra poder tornar a arrencar sense límits

L’oci nocturn és un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la pandèmia. Les seves reobertures i tancaments han estat constants, segons com baixaven o pujaven els contagis. A l’octubre, després d’estar gairebé un any i mig amb les persianes abaixades, les discoteques i els bars musicals van tornar a engegar motors pràcticament sense restriccions. Però, a les portes del Nadal, amb la sisena onada, van haver de tancar d’un dia per l’altre. Una forta estocada per un sector que encara no s’havia recuperat del tot. I, encara que a Sitges la situació ha sigut lleugerament diferent –la gran majoria de locals han pogut obrir amb la llicència de bar–, l’anunci de la reobertura, amb gairebé total normalitat, pel proper 11 de febrer, s’ha viscut amb gran alegria.

En l’edició en paper d’aquesta setmana hi trobareu tota la cronologia dels 14 canvis que ha patit l’oci nocturn, des que va esclatar la pandèmia, a mitjans de març de 2020. Anades i vingudes que han portat de corcoll els empresaris del negocis, que han perdut desenes de milers d’euros. També us expliquem com són les interaccions socials en la actualitat: més dinars que sopars, trobades nocturnes a cases i botellots, pràcticament, inexistents.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure