L’ocupació hotelera supera les expectatives

El regidor de Turisme, Luismi García, visitant el nou Hotel Sabtàtic, el juliol passat, just abans de la seva obertura
- Publicitat -

L’any 2022 ha deixat un bon balanç en clau turisme, sobretot en matèria d’ocupació d’allotjaments turístics i en el preu mitjà, que ha patit lleugeres pujades a l’estiu, ponts i caps de setmana. La vila ha gaudit de millores en les xifres d’ocupació durant els mesos estivals, registrant pujades al preu mitjà en relació al 2019.

La Junta Rectora del Gremi d’Hostaleria de Sitges es va reunir un cop superat el Nadal per fer balanç del que ha estat el 2022 i per plantejar els nous reptes que han de marcar el futur de Sitges com a destinació turística de referència al 2023. Oskar Stöber, president del Gremi, reconeix que es va iniciar l’any anterior amb la sensació ‘‘que la gent tenia ganes de tornar a sortir i fer coses, però l’inici de la guerra i la pujada de les despeses feien difícil fer prediccions’’.

Trobareu tota la informació i les infografies amb totes les dades a les pàgines de L’Eco en suport paper, ja disponible al teu punt de venda habitual o bé a l’edició digital al web d’Iquiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats