LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’onada de Covid afecta nous locals

La Canyateca del Prado, aquest matí, tancada
La llar d’infants La Formigueta, avui, sense activitat amb la canalla, per raons preventives

La propagació del virus està afectant diversos establiments de Sitges. Primer van ser els xiringuitos, després va arribar el torn dels locals d’oci nocturn i ara és el cas de bars convencionals i, fins i tot, una llar d’infants. A més, se sumaran la resta de locals nocturns per decisió de la Generalitat a tot Catalunya.

El Bar Luna, al carrer Perpetuo Socorro, ha tancat tres dies a causa de l’onada de Covid. També ho ha fet la Canyateca, el bar del Prado. El bar està tancat, tot i que la terrassa del jardí és oberta i s’hi continuen fent activitats infantils.Un altre establiment que també ha tancat provisionalment a partir d’avui h estat la llar d’infants La Formigueta, al carrer Pilar Franquet. Ho ha fet perquè un nadó de 8 mesos ha donat positiu en haver contret el virus els seus pares. En principi, no pateix cap perill i seria asimptomàtic. Aquest positiu obliga el centre a tancar provisional ment deu dies. Els nens i les nenes de la llar s’hauran de fer un PCR, que Salut ja ha tramitat. Si algun més dona positiu, els pares també se l’hauran de fer, així com aïllar-se de seguida.

Aquests tancaments preventius se sumen als que ja van començar la setmana passada: el xiringuito Sausalito –que finalitzarà diumenge– i els bars Las Vegas (al Primer de Maig) i Sea You (al Port). També Pachito i Everlasting han tancat a les matinades, tot i que obren durant les tardes, vespres i primeres hores de la nit. De fet, però, tot l’oci nocturn haurà de tancar quinze dies, per decisió de la Generalitat. Es tracta d’una mesura aprovada avui per Salut i que serà extensible a tot Catalunya, a causa de l’onada actual de joves contagiats

Notícies relacionades:
Sitges serà objecte d’un cribatge massiu per aturar la transmissió de la Covid-19 (5 de juliol de 2021)
Sitges és el municipi amb major evolució del virus (5 de juliol de 2021)
L’expansió del virus afecta de ple a l’oci nocturn, però també al conjunt del turisme local (5 de juliol de 2021)
Sitges registra 127 positius en només 48 hores (3 de juliol de 2021)
Sant Camil es manté al marge de l’onada (2 de juliol de 2021)
El nou brot de Covid també afecta a locals d’oci (2 de juliol de 2021)
El contagi es multiplica per quatre a Sitges en una setmana (1 de juliol de 2021)
La pandèmia pressiona les platges (30 de juny de 2021)
Els nous positius registrats a Sitges ja estan en la vintena d’anys (29 de juny de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure