LOADING

Type to search

Actualitat

L’ús del Jardí de les Parellades arriba als jutjats

El conflicte entre la Galeria Art i Cafè, al carrer Joan Tarrida, i alguns veïns i l’Ajuntament per l’ús de l’espai interior ha arribat a la Justícia. El consistori ha denunciat l’establiment “apropiar-se de l’ús d’un espai que no era seu”, en referència al Jardí de les Parellades. Es tracta de l’espai que antigament ocupava el Chic Golf, inaugurat el 2015 com a jardí públic, però que es va tancar dos anys després, quan l’Ajuntament va deixar de fer-se’n càrrec i va entrar en un profund estat d’abandonament.

La Galeria Art i Cafè va obrir el 2018 i va arranjar l’espai, però el va privatitzar. Inicialment, els veïns van veure amb bons ulls el manteniment, però de seguida van començar els conflictes entre les dues parts.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem àmpliament el cas i en quin punt es troba, quan ja fa quatre anys que el Jardí de les Parellades és tancat a l’ús públic. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure