Malú, Fangoria i Nancys Rubias també estaran al Jardins de Terramar

Les Nancy Rubias celebren enguany el seu desè aniversari
- Publicitat -

Nous artistes consagrats s’afegeixen a la programació del proper Festival Jardins de Terramar. Si la setmana passada es donaven a conèixer els noms de Tom Jones, Zaz, Els Amics de les Arts, Suu, Sara Baras i Blaumut, aquesta s’hi han sumat Malú i el duet format per Fangoria i Nancys Rubias. 

La cantant madrilenya oferirà a Sitges, el divendres 4 d’agost, el seu únic concert a Catalunya durant el present 2023. L’actuació posarà el punt final a la gira Mil Batallas Tour, que va arrencar a començaments de l’any passat. Precisament, Malú ja hauria d’haver actuat al Jardins de Terramar l’estiu del 2019, però una operació de turmell la va obligar a cancel·lar els concerts que ja tenia acordats.

L’altra gran cita anunciada per la direcció del festival té tres noms propis: els d’Alaska, Nacho Canut i Mario Vaquerizo. Un equip molt connectat, tant a nivell musical com personal, que posarà en escena un doble concert amb Fangoria i Nancys Rubias. Fangoria està promocionant el seu darrer disc, Ex Profeso, que inclou cinc nous temes, mentre que Nancys Rubias, amb cinc àlbums en la seva discografia, estarà en plena celebració del seu desè aniversari.

El Festival Jardins de Terramar 2023 se celebrarà del divendres 28 de juliol al dijous 10 d’agost. Enguany, en total, s’hi preveuen dotze concerts. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web. 

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats