LOADING

Type to search

Actualitat

Manu Rodríguez encapçalarà la llista de Valents

Valents, el nou partit constitucionalista impulsat per Eva Parera, es presentarà a les eleccions municipals del 2023 a Sitges. La mateixa Parera ho ha confirmat avui en un acte a la Fragata i ha revelat que la llista estarà encapçalada per l’advocat Manu Rodríguez, que ha estat el cap de llista de Ciutadans en les dues anteriors cites municipals.

Valents ha arrencat amb força a Sitges, gràcies a l’ingrés en bloc de la majoria de l’antiga militància que tenia Ciutadans, inclosos els tres regidors (a més de Rodríguez, Jose Tendero i Maria Lores). El nou partit –de caire constitucionalista, però amb un perfil ideològic més traçat i fugint de l’estridència que van caracteritzar la formació en els anys del Procés– ha situat Sitges com una de les places destacades. La presència de tres regidors (que actualment estan com a no adscrits) i el fet que Cs hagi quedat gairebé desarticulat i amb escasses opcions de presentar una llista dóna camp a Valents per fer forat, tot i l’alta competència de llistes que optaran per una part del pastís (tot indica que n’hi haurà una dotzena).

La nova formació ja ha començat a dibuixar les propostes que portarà en el seu programa i ha situat dos dels aspectes més polèmics en la vida municipal com a prioritat: el retorn de la draga per a que asseguri prou sorra a les platges i la lluita contra la venda il·legal. “L’ocupació de la via pública és un problema que requereix mesures, ja que les actuals són insuficients”, ha apuntat Manu Rodríguez, que s’ha compromès a “acabar amb aquesta situació des del primer moment que arribem al Govern municipal”.

Rodríguez també ha alertat sobre el problema de tresoreria en el qual pot caure l’Ajuntament per les noves despeses assumides pel Govern.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem l’estat de les llistes ja anunciades i les previstes de cara a les eleccions municipals del 2023.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA