LOADING

Type to search

Ribes

Martí (S-ePdT) : “Ens centrem en temes locals”

María Jesús Martí ha volgut fer-se la foto a la plaça de la Vinya d’en Petaca perquè “és un lloc molt ben situat que combina la respresentació institucional de tots els habitants del municipi, amb un parc on hi juguen les futures generacions i una zona de negocis de la restauració, que és un sector que cal potenciar”.

Entrevista amb MARÍA JESÚS MARTÍ I PEÑA
Candidata de Solucions – El Partit de Tots (S-ePdT)

Per què ha acceptat ser cap de llista?

Perquè em fa molta il·lusió representar la gent del meu municipi, que necessita noves solucions per al seu dia a dia. I els hi volem donar des d’un partit nou, jove, honest, transparent i que s’estàconstruint des de baix cap a dalt.

Rebutgeu les etiquetes d’esquerres i dretes. I tampoc no volen entrar a valorar la relació Catalunya-Espanya. Aquesta inconcreció els pot perjudicar?

Som un partit local i municipalista que aposta per la legalitat. Ens centrem en les competències que es poden gestionar des dels ajuntaments. Per tant, volem solucionar problemes relacionats amb les escoles, els ambulatoris,  els serveis socials, els carrers… Ens abstindrem en tots aquells temes que vagin més enllà.

Sense un eix ideològic gaire definit, quin perfil de persones trobaran els electors a la vostra candidatura?

Hi tenim de tot. Des de gent que ha militat en altres formacions (com jo mateixa, que tinc 10 anys d’experiència en política comarcal) fins a gent que s’acaba d’unir ara amb nosaltres perquè, precisament, està cansada dels mateixos partits de sempre en què només manen els de sempre. La gent ja no es vol encasellar en unes sigles que, per norma general, acostumen a estar tacades. 

Heu hagut de tancar la llista a contrarellotge. Us ha costat trobar gent?

Encara hi estem treballant. Hem de triar bé perquè després són quatre anys de representar unes sigles, uns votants i uns valors. Els inicis no són fàcils, però som un equip de gent valenta que té ganes de fer coses noves amb idees fresques. Si no et llances a la piscina, no saps si et mullaràs.

Amb quin partit se sentiria més còmode Solucions a l’hora d’arribar a acords?

No podem dir res fins que no ens llegim els programes de tots els partits que es presenten. I aquí demostrarem que som un partit estrictament municipalista que es basarà en propostes concretes per a millorar el municipi, perquè no tancarem la porta a ningú.

Quines són les tres coses prioritàries que li agradaria canviar del municipi?

Un eix fonamental per a nosaltres és la seguretat. Volem que la gent se senti segura a qualsevol racó del municipi. També ens agradaria que les portes de l’Ajuntament estiguin obertes a tota la ciutadania i no només a uns quants. I, sobretot, treballarem perquè desapareguin els greuges entres Ribes i les Roquetes. Sabem que cada nucli és diferent i té la seva pròpia personalitat, però el govern ha d’invertir allà on faci més falta segons les necessitats de cada moment (no per a acontentar uns o altres)