Mathilde Arthaud presenta l’exposició ‘In my mind: explosion’

Les obres s’inspiren en els paisatges i sentiments de celebració de Sitges

L’artista francesa i resident a Sitges des de fa més de tres anys, Mathilde Arthaud, presenta la seva darrera exposició de pintura In my mind: explosionA la meva ment: explosió–, a l’hotel Dolce. La col·lecció està conformada per més de quinze obres i pretén reflectir l’energia de l’autora, tan desbordant, que li requereix traspassar els límits de l’activitat física.

La sèrie de quadres d’acrílic sobre llenç que Arthaud exposa fins al 27 de setembre –i que, segons l’establiment que l’acull, possiblement s’allargarà, a causa de l’èxit que ha tingut–, vol ser un “homenatge a la vida”, en paraules de la sitgetana d’adopció, després de la Covid-19: una celebració a poder gaudir d’experiències com la revetlla de Sant Joan, la Festa Major o el Carnaval. Segons la pintora abstracta, viure aquestes dates assenyalades de l’any o moments quotidians com fer passejades pel parc natural del Garraf o per la platja, impliquen estar en contacte amb la natura i compartir-los amb aquelles persones que estimes i, en definitiva, reflecteixen el que per a ella és la vida.

Tots els detalls artístics de l’exposició, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats