LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Meliá Sitges, més que mai al costat de la gent

Durant el període de confinament, l’hotel està acollint residents de Sant Camil per alliberar espai per a l’hospital

L’hotel Meliá Sitges va tancar per primera vegada en la seva història els dies posteriors al confinament. Va ser un tancament a l’activitat turística i congressual, però una obertura a la gent que més estimem, la nostra gent gran. L’Hotel –a través de Meliá Hotels International, i amb un acord amb el Departament de Salut de la Generalitat el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès– ha adaptat les seves instal·lacions per acollir gent de la residència de Sant Camil. L’objectiu de l’actuació va ser aïllar-los d’un possible contagi, ja que l’hospital de Sant Camil està plenament dedicat a atendre malalts de Covid-19. Per poder-ho materialitzar, l’hotel s’ha adaptat amb una transformació en què s’han adoptat nous protocols de treball i adequat les habitacions als nous residents.

Són moments on es vol fomentar més que mai un esperit col·lectiu d’estar al costat de la gent i per aixo l’hotel s’ha bolcat des d’un inici amb la iniciativa de tramitar la donació, a través de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, d’una gran quantitat de mercaderia perible. En aquest cas l’ajuda ha recaigut també a la zona, sent l’entitat Voluntaris Sant Camil Ajut Solidari els encarregats de fer la recollida.

Continuant aquesta sensibilització, Meliá Hotels International ha realitzat una tasca de pont amb els seus principals proveïdors i ha canalitzat a la zona hospitalària una gran quantitat de donacions destinades a personal sanitari i pacients per aconseguir fer mes suportable la situació actual.

Paral·lelament, Meliá Sitges s’ha afegit de manera preferent a la campanya nacional de Meliá amb els Héroes (#MeliaConLosHeroes) amb el lema Nits pels vostres dies consistent en el regal de 10.000 estades de 2 nits d’hotel als professionals de serveis sanitaris que treballen dia i nit per cuidar la gent. Els mateixos sanitaris que ara atenen els residents a l’hotel podran venir a gaudir d’aquestes nits d’allotjament sense cost.

Aquesta és una etapa difícil per a tothom, i amb totes aquestes accions, Meliá Sitges és sensible a la situació generada i dona el més ampli suport als serveis sanitaris. Les portes de l’hotel estan obertes cap a ells i sempre ho seran, com a mostra d’agraïment a la tasca que s’està realitzant a favor de la salut de la gent, i especialment dels avis.