LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Més de 10.000 vacunats a Sitges i Sant Pere de Ribes

Vacunació a la residència Sitges Park

Sitges i Sant Pere de Ribes han superat la xifra de 5.000 persones que han rebut la primera vacuna. La velocitat assolida en les darreres setmanes ha permès ampliar la franja de vacunats, tot i que el percentatge de tots dos municipis és inferior a la mitjana catalana.

A Sitges, un 17,73 de la població ja ha rebut la primera dosi, mentre que el 5,43 ha completat el procés. A Sant Pere de Ribes, les xifres són similars (17,02 i 5,51 per cent, respectivament), però en tots dos casos són inferiors a les del conjunt del país: un 20,64 per cent dels catalans han rebut la primera injecció i un 6,56 ja estan plenament vacunats. A la comarca, les xifres també superiors que a tots dos municipis.

La setmana posterior a Setmana Santa va ser la de major moviment a Sitges, ja que es van injectar 1.136 primeres dosis. La setmana passada, en canvi, el ritme va caure a 874. Per contra, a Sant Pere de Ribes, la de major activitat va ser la setmana passada, amb 1.058 primeres dosis.

A Sitges, de moment, les vacunes es fan al CAP, si bé les persones de la franja de 60 anys han de desplaçar-se fora de la vila (a Vilanova, Vilafranca o, fins i tot, més enllà). Finalment, el Departament de Salut no ha aprofitat l’oferiment de l’Ajuntament per instal·lar un punt de vacunació al Casal de la Gent Gran de Pau Casals, com es va fer amb la vacunació de la grip la passada tardor.

Notícies relacionades:
L’acceleració en la vacunació multiplica les persones protegides (6 d’abril de 2021)
El Casal de Pau Casals esdevindrà centre de vacunació (26 de març de 2021)
El subministrament de vacunes es redueix a Sitges a una setena part en un mes (23 de març de 2021)
Sitges està posant un centenar de vacunes al dia (3 de març de 2021)
Les persones vacunades ja superen la xifra de dos milers a Sitges i Sant Pere de Ribes (3 de març de 2021)
Las Magnolias i l’Ave Maria també reben la vacuna (8 de gener de 2021)
La vacuna ja ha arribat a Sitges i Ribes (5 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure