LOADING

Type to search

Actualitat

Més de 200 persones participen a la capbussada

La primera edició de la capbussada d’any nou ha estat un èxit. La iniciativa ha comptat amb la participació de 206 banyistes, que s’hi han llençat al mar aprofitant el bon temps i la jornada plenament assolellada. Ha estat una festa en tots els sentits, que ha superat la previsió de participació que havien calculats el organitzadors, l’Ajuntament i Ràdio Sitges.

Des d’una estona abans de començar l’acte, desenes de persones feien cua a la platja de Sant Sebastià per apuntar-se al punt d’inscripció. El mateix regidor de Platges i Promoció Econòmica, Guillem Escolà, estava entre els membres de l’organització que apuntaven als participants.

Quan passaven 40 minuts de les 12, els banyistes han iniciat la capbussada al mar, la primera de l’any. Els termòmetres marcaven 18 graus i el sol lluïa de ple. La música dels dj acompanyava la sessió. També la xocolata calenta i el caldo han estat a disposició dels participants, si bé les altes temperatures ha suposat que alguns hagin preferit refrescos dels bars del davant.

El banyista més jove ha estat Ian Alcoceba, de 6 mesos, i el més gran, Joaquim Rigola de 85. Mia Muntané s’ha endut el premi a la millor disfressa, per la seva ambientació troglodita.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure