LOADING

Type to search

Esports

Més de 300 gimnastes i 16 clubs, al Vila de Sitges

El trofeu compta amb 14 participants amb discapacitat intel·lectual

El passat 29 de maig va tenir lloc el VI Trofeu Vila de Sitges de gimnàstica rítmica al Pavelló Pins Vens, en el qual hi van participar 16 Clubs i 300 gimnastes d’arreu de Catalunya i Andorra. Per primera vegada en un trofeu celebrat a Catalunya, hi van participar conjuntament gimnastes amb i sense discapacitat, en nivells i amb reglaments adequats a les seves capacitats.

Al trofeu hi van participar un total de 44 conjunts entre els escolars i federats; i 83 gimnastes en la  modalitat individuals, també escolars i federats. Entre les participants, 10 gimnastes de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports de persones amb discapacitat intel·lectual) han participat en diferents categories, amb exercicis de cèrcol i cinta; una gimnasta del Club Serradell d’Andorra amb cèrcol; y tres del Club Rítmica Sitges Garraf amb la modalitat Mans Lliures. La jornada va estar plena d’emocions compartint la mateixa passió per la gimnàstica rítmica.

Més detalls de la jornada i les properes competicions del club, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure