Més de 300 gimnastes i 16 clubs, al Vila de Sitges

El trofeu compta amb 14 participants amb discapacitat intel·lectual

- Publicitat -

El passat 29 de maig va tenir lloc el VI Trofeu Vila de Sitges de gimnàstica rítmica al Pavelló Pins Vens, en el qual hi van participar 16 Clubs i 300 gimnastes d’arreu de Catalunya i Andorra. Per primera vegada en un trofeu celebrat a Catalunya, hi van participar conjuntament gimnastes amb i sense discapacitat, en nivells i amb reglaments adequats a les seves capacitats.

Al trofeu hi van participar un total de 44 conjunts entre els escolars i federats; i 83 gimnastes en la  modalitat individuals, també escolars i federats. Entre les participants, 10 gimnastes de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports de persones amb discapacitat intel·lectual) han participat en diferents categories, amb exercicis de cèrcol i cinta; una gimnasta del Club Serradell d’Andorra amb cèrcol; y tres del Club Rítmica Sitges Garraf amb la modalitat Mans Lliures. La jornada va estar plena d’emocions compartint la mateixa passió per la gimnàstica rítmica.

Més detalls de la jornada i les properes competicions del club, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats