LOADING

Type to search

Actualitat

Més places, però més lluny

El nou Pla de Mobilitat aposta per l’increment d’estacionaments ubicats fora del centre

Nou aparcament de motos al passatge del Vall.

Un veí de Can Pei es disposa a sortir de casa seva a les set de la tarda d’un divendres. Agafa el seu ciclomotor i enfila el Passeig Vilanova direcció al centre del poble, on
ha quedat amb els seus amics per anar a prendre alguna cosa. En arribar es dirigeix al seu lloc d’aparcament habitual al carrer Sant Isidre, davant de l’Hotel Romàntic. La seva
sorpresa és que en arribar, aquell espai d’estacionament ja no existeix. Sorprès agafa i marxa a inspeccionar el carrer Illa de Cuba. Pensa que tindrà sort perquè veu que la zona d’aparcament ha estat ampliada, però no hi cap ni una agulla. Marxa i fa la volta provant sort al carrer Francesc Gumà, però res, tot ple de gom a gom. Empipat prova sort al passeig de la Rivera, i bingo! Troba un bon lloc a prop del Kansas. Ara només li queda caminar altra vegada fins al Cap de la Vila on havia quedat.

Aquesta és la problemàtica que es troben molts dels motoristes sitgetans i conductors de turismes quan volen accedir al centre del municipi i estacionar en els llocs on habitualment hi havia disponibilitat. El nou pla de mobilitat és el causant d’aquesta reestructuració d’estacionaments per a vehicles. La nova implantació ha estat favorable habilitant noves places de pàrquing, però estan ubicades lluny del centre de la vila.

A l’edició d’aquesta setmana parlem d’aquest nou pla de mobilitat i de tots els seus detalls, incloses les xifres de pàrquings eliminats i dels nous.  Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure