Milers de persones gaudeixen de la Rua de la Disbauxa

Participants a la Rua Infantil
La Reina, tancant la Rua de la Disbauxa
SM Carnestoltes, al Cap de la Vila
- Publicitat -

El primer dels dies més esperats per a la canalla, la gent de les colles del Carnaval sitgetà i els visitants, el Diumenge de Disbauxa, va complir les enormes expectatives i milers de persones van omplir els carrers més cèntrics de la vila i el passeig de la Ribera.

Des de primera hora del matí, la C-31 i la C-32 baixaven plenes de cotxes i des de la d’estació, riuades de gent tiraven cap al centre i el Passeig. Això feia que els bars, restaurants i carrers estiguessin a vessar i els vehicles aparquessin per bona part de la zona de la Plana i Santa Bàrbara i el Vinyet i Terramar. El sol va lluir de ple en un ambient primaveral, que va contribuir també a omplir els carrers de la vila i a gaudir i acompanyar els més menuts, que no van deixar de tirar confeti, somrients, durant tot el recorregut. El Carnaval i el bon temps va portar milers de visitants en un matí primaveral.

Finalitzada la Rua infantil, era el torn dels grans. A dos quarts de vuit en punt del vespre, la colla 1, 2, 3 i…, organitzadora del personatge de SM Operus Primus, va obrir la Rua de la Disbauxa amb diverses batucades i grans disfresses, que van desfilar durant vint minuts davant les càmeres de Canal Blau. A partir d’aquí, un total de quasi tres hores, fins que la Reina del Carnaval sortia pel passeig de la Ribera. En total van sortir 40 carrosses amb 2.000 participants. Durant la Rua es van veure un grapat de fileres de gent que gaudien i ballaven amb el Sitges Carnaval, al ritme de les batucades o cançons de Shakira, Rosalía o La Pegatina, que sonaven en els altaveus de les carrosses.

Una de les novetats d’enguany és que les rues finalitzen al Cap de la Vila: això ens va deixar desenes d’imatges del Rei Carnestoltes saludant a totes les colles. La nit va finalitzar a altes hores de la matinada a les festes del Prado, Meliá i carrers més cèntrics i amb l’estació de tren plena de gom a gom, de gent tornant cap a Barcelona i la seva rodalies.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Notícies relacionades:
El Dissabte de Fardo omple Sitges amb la creativitat més aguda

Articles relacionats