LOADING

Type to search

Actualitat

Mossos i Policia duen a terme una operació preventiva de seguretat a la zona d’oci nocturn

Dos dels moments de la intervenció policial d’aquesta darrera nit

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han dut a terme aquesta darrera nit una operació de control de les zones d’oci, especialment al Primer de Maig. L’actuació ha estat de caràcter preventiu i s’ha registrat sense incidents, en el marc dels controls rutinaris dels cossos policials.

L’operatiu ha estat notablement espectacular, ja que hi han intervingut una vintena d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Entre aquests darrers, hi havia integrants dels cossos antiavalots, que duien els cascos i mesures de protecció habituals dels incidents. Aquest fet ha despertat una atenció especial entre algunes de les persones que es trobaven al carrer, j que convidava a pensar que hi havia hagut incidents. Els agents s’han limitat a controlar els horaris de tancament dels bars i que en la zona no hi havia cap mena de conflicte.

Durant els mesos d’estiu, els Mossos d’Esquadra realitzen dispositius especials de caràcter preventiu a Sitges i altres poblacions turístiques, amb l’objectiu de reforçar la seva presència al carrer i, l mateix temps, du a terme dispositius especials.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure