LOADING

Type to search

Actualitat

Neix l’espai Àgora Errant, de l’associació Locomotora 21

El projecte consisteix en sis xerrades al carrer de temes relacionats amb el concepte malaltia

L’associació sociocultural Locomotora 21, amb el suport de la regidoria de Drets Civils, arrenca el projecte Àgora Errant, un espai obert de pensament i de paraula integrada per persones sensibilitzades amb la salut mental a on es dóna importància i es posa el focus en la persona i no en la malaltia o trauma que es pugui patir.

Locomotora 21, que té com a activitat central un seguit de trobades els dimecres per comentar la temàtica dels articles que l’associació publica, va detectar durant les sessions de debat que els assistents reconeixien que molt del patiment no provenia de factors genètics o tòxics, sinó que en moltes ocasions arribava d’un context o entorn que els hi trencava per dins. Aquestes conclusions van propiciar l’inici del projecte Àgora Errant, que cerca conscienciar a la societat que problemes com el masclisme, el racisme o la xenofòbia, entre altres, estan massa presents al dia a dia i que “som una societat malalta amb unes polítiques encaminades a emmalaltir-nos”.

Les propostes del nou projecte i el calendari de sessions, a la versió en paper de L’Eco, que trobareu als punts de venda habituals. També podeu llegir la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure