LOADING

Type to search

Actualitat

Netflix i Sony inicien el rodatge d’una sèrie a Sitges

La zona de la Torreta és el primer escenari de la sèrie Palomino, una de les apostes de Netflix, que es rodarà en molt bona parta. Sitges. Els equips de producció i gravació han començat avui el rodatge, que es durà a terme a la vila i els voltants durant diverses setmanes.

Palomino està produïda per Netflix i Sony i aborda la història d’un professora britànica que viu a Catalunya, que es veu implicada en un robatori. L’equip que hi ha al darrere és el mateix de l’exitosa sèrie The Crown. Conta de vuit capçitols i està dirigida per Iram Haq.

Avui dilluns estan gravant a la Casa Vidal Quadras, a la Torreta i en primera línia de mar. Durant aquesta setmana gravaran també al passeig de la Ribera, a l’Hotel Me, en una casa de Can Girona, al port de Vallcarca i a la carretera que puja a Campdàsens. La darrera setmana de maig, l’equip tornarà a Sitges, on enregistraran noves seqüències, entre les quals algunes al carrer Santiago Rusiñol o al tram de la Carretera de les Costes proper a l’Hospital.

Al voltant d’un centenar de persones participa en el rodatge a Sitges. L’equip ha desplegat el seu campament al pàrquing de l’Aquàtic i ha instal·lat un càtering de suport al personal a la Fragata.

També pots veure