LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Ni rastre de cap repunt a les escoles

L’escola Maria Ossó, en una imatge del setembre passat

El retorn a l’activitat escolar després del parèntesi de la Setmana Santa s’ha tancat de manera positiva, tant a Sitges com a Sant Pere de Ribes: totes les aules dels 28 centres de les dues poblacions han arribat al cap de setmana sense cap confinament.

Hi havia interrogants de com acabaria la setmana escolar després dels bons resultats amb què es va arribar a Setmana Santa. I la incertesa s’ha tancat de la millor manera possible, ja que tots els centres de Sitges, Ribes i les Roquetes han pogut realitzar les classes amb normalitat durant aquesta setmana i no s’ha hagut de tancar cap aula, ni tan sols preventivament. Només hi ha hagut quatre aïllaments puntuals, tres alumnes de The Olive Tree, a la Rambla del Garraf, i un de l’institut Xaloc, a les Roquetes.

Les bones dades dels centres escolars resulten proporcionalment millors de les que presenta el territori, que, de fet, no són dolentes. Sant Pere de Ribes es manté com un dels municipis de més de 25.000 habitants amb millors resultats epidemiològics, mentre que a Sitges les dades són més elevades, però inferiors a la mitjana catalana.

Notícies relacionades:
Les escoles tornen a l’activitat sense cap cas de Covid (5 d’abril de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure