LOADING

Type to search

Esports

Nil Roig es consolida en el lideratge del campionat de velocitat

Nil Roig, al capdavant de la cursa a Albacete

El circuit d’Albacete va acollir aquest 20 i 21 de juliol la quarta prova del Campionat Interautonòmic de Velocitat traspassant l’equador de la temporada.

El dissabte, en un ambient calorós, es van realitzar els entrenaments cronometrats en els quals Nil Roig aconseguiria una quarta posició per a la graella de sortida, amb un temps d’1.42.769, a 0.629” del primer classificat, Ivan Morillas, amb KTM.

La cursa es va celebrar el diumenge, a les dues de la tarda. La temperatura més elevada generava dubtes en pilots i tècnics sobre on estaria el límit d’adherència dels pneumàtics. En la sortida, Javier Corral amb Yamaha i Ivan Morillas amb la seva KTM, es van distanciar unes dècimes. En la tercera volta Ivan Morillas va perdre l’adherència de la roda davantera en el curvonne, caient sense conseqüències per al pilot. A mitja cursa, Nil Roig va aconseguir atrapar al pilot que es trobava al capdavant, protagonitzant un continu d’avançaments que finalment van portar al pilot de Sitges al més alt del podi, marcant de nou la volta ràpida, amb un temps molt inferior al d’entrenaments (1.41.735).

“He celebrat molt aquesta victòria perquè no creia poder estar al capdavant”, comentava Nil Roig, pilot de Kawasaki després de la cursa. El campionat queda liderat per Nil Roig amb 75 punts, seguit de Javier Corral a 8 punts. Ara toca desplaçar-se al circuit aragonès de Motorland el proper cap de setmana, en la quarta prova del Campionat d’Espanya de Superbikes.