LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Niña Bonita

Una terrassa única per gaudir de Sitges pels sitgetans


Després del llarg confinament és el millor moment per gaudir de les petites i grans coses, i a Sitges tenim el privilegi de tot el seu entorn, la seva història i espais on poder reunir-nos per gaudir de la gastronomía, en un entorn incomparable.

I quan es parla d’això una de les grans imatges d’aquest estiu, que no oblidarem mai, será la Terrassa del Niña Bonita, situat al bell mig del passeig.

Qui no ha passat algún cop pel recordat restaurant “La Niña” i assaborir els seus excelsos arrossos? De la mà de Martin Pérez, director del Restaurant Niña Bonita, i del Tom el cap de cuina, podrem assaborir aquells arrossos amb recepta clásica, ara renovats i moltes coses més.

Després de molts mesos preparant-ho a fons, i amb totes les mesures de seguretat adaptades a la nova situació, Martín ha portat a terme tot el projecte, que té com a gran convicció la d’oferir a tothom una Terrassa espectacular a la vora del mar. Poder prendre un aperitiu, un arròs, una variada oferta de còctels… i moltes coses més, al llarg del día. I amb un alicient afegit més, el del seu personal. Gent jove i engrescadora, tots ells de Sitges, que atenen al client amb el millor somriure.

Poder ser un dels llocs de moda té les seves coses, i res millor per a comprovar-ho, que prendre un dels seus cocktails com la Happy Colada, o el Blue Subur, que millor no definir per comprovar el únic resultat. Però que tampoc faltin els arrossos, marca histórica d’aquell espai, i altres plats de la seva carta.

Rodejats de la mar i de palmeres, a Niña Bonita hi ha actuacions en directe i música d’ambient ja ben entrada la nit.

I per això cal celebrar que després de moments tan difícils Sitges respiri vida i a Niña Bonita n’hi ha molta i on anirem moltes vegades.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure