LOADING

Type to search

Cultura

Ninot emprèn l’enregistrament del seu primer LP, gràcies a una campanya de micromecenatge

La campanya de micromecenatge del primer disc de Ninot ha complert el seu objectiu, tot i que continua oberta i es pot seguir col·laborant. La formació ha arribat al total de 3.000 euros que ha de permetre la producció i promoció del seu nou treball, Núvol.

La campanya, a través de la plataforma Verkami, ha trobat la complicitat de petits mecenes, a partir de 10 euros, amb una farcida proposta de recompenses, entre les quals s’inclou l’edició en vinil del disc. Una oportunitat per gaudir de l’art i la creativitat de Ninot en el seu més ampli concepte, ja que no se’ls escapa cap detall. Marxandatge a banda, el grup cerca acostar els més fidels i al nou públic a viure l’experiència des de la proximitat, oferint a les majors donacions un concert privat.

La campanya encara estarà activa durant el mes de desembre i és una oportunitat per a seguir l’evolució d’un treball que sortirà a la primavera i del qual el grup anirà revelant peces, títols i disseny de mica en mica. Una manera de compartir el naixement del seu primer disc i fer possible un projecte que s’obre camí en un context de dificultats. L’enregistrament s’està realitzant a l’estudi del músic i productor Jordi Casadesús (La Iaia) a Centelles, on el grup ha pogut accedir a sintetitzadors dels anys 70 i 80, amb què han vestit alguns temes d’una sonoritat vintage que sobresurt del seu pop habitual. En la masterització hi participen també Panxii Badii i Víctor Garcia (Ultramarinos). A més, el segell discogràfic Right Here, Right Now aportarà la seva experiència per a la promoció i la gira que portarà Ninot, novament, als escenaris.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure