LOADING

Type to search

Actualitat

Nit de cap d’any tranquil·la, però amb vidres de quatre vehicles trencats

La plaça de la Indústria i el Primer de Maig, ahir a la 1 de la matinada, amb els bars tancant

La nit de cap d’any semiconfinada ha deixat alguns incidents de tipus menor a Sitges, entre els quals ressalta el trencament de vidres de quatre vehicles. Els establiments van complir les restriccions tant horàries com d’aforament i només en alguns casos van allargar poca estona més després de la 1 de la matinada.

Els danys a quatre vehicles estacionats ha estat el fet més negatiu de la nit de cap d’any. Un cop més, un grup reduït d’incívics ha actuat amb vandalisme sobre automòbils estacionats a la via pública. Es tracta d’un fet que se suma a les destrosses puntuals que en els últims mesos estan duent a terme grups de joves incontrolats i que han motivat diverses actuacions policials.

A més d’aquest incident, un altre vehicle estacionat ha patit danys, en aquest cas a causa d’un cop provocat per un conductor, que ha topat el seu cotxe per accident. No hi ha hagut ferits, però l’autor ha donat positiu per alcoholèmia quan s’hi ha presentat la Policia Local.

Els agents del cos municipal també han hagut d’actuar al parc de Can Robert, quan quatre joves han provocat una foguera de petites dimensions. Ha estat apagada amb un extintor pels policies, però no han pogut efectuar denúncia, ja que quan hi han arribat, els joves ja havien fugit.

Altres serveis de la Policia Local aquesta matinada han estat motivats per denúncies de veïns per sorolls en festes particulars. Els agents s’han presentat en tres domicilis arran les queixes. Les restriccions horàries del toc de queda entre la 1 i les 6 ha provocat que alguns joves hagin realitzat festes en cases particulars.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure