LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Nit tranquil·la en la represa del toc de queda

Les intervencions policials han sigut testimonials

Imatge d’arxiu d’un control d’alcoholèmia.

Sitges i Sant Pere de Ribes són, junt amb Vilassar de Mar, les tres poblacions catalanes amb pitjors indicadors epidemiològics de les dues últimes setmanes. Això ha fet que hagin estat incloses dins el llistat de municipis en què el toc de queda decretat per la Generalitat torna a ser obligatori. La mesura s’ha reprès aquesta matinada de divendres a dissabte i, lluny del que es podia preveure, s’ha desenvolupat de manera plàcida.

La Policia Local de Sitges només ha hagut d’intervenir en dues ocasions al llarg de tota la nit. La primera, per indicar el compliment del toc de queda a una parella de turistes que, just arribada des d’un altre país, no se n’havia assabentat. La segona, per perseguir, sense èxit, un grup de quatres joves que han fugit quan han detectat la presència policial.

En el cas de Sant Pere de Ribes, tot i que sense concretar les actuacions realitzades, fonts policials asseguren que la nit també ha sigut tranquil·la. El Sindicat de Funcionaris de Policia ha aprofitat l’ocasió per reivindicar, un cop més, les noves dependències policials, previstes a les actuals instal·lacions de la deixalleria municipal, a la Rambla del Garraf, gairebé un any després del seu anunci.

La implementació del toc de queda ha coincidit amb l’avançament de més mesures preventives per part de l’Ajuntament de Sitges. El consistori ha programat un servei diari de quatre informadors per recordar les mesures sanitàries als vianants. Paral·lelament, també hi haurà quatre agents de convivència cívica que, entre els dijous i els dissabtes, faran pedagogia per les principals zones d’oci nocturn de la vila.

Per la seva part, des de Sant Pere de Ribes, l’Ajuntament ha emès un missatge institucional de l’alcaldessa a través de les xarxes socials. Abigail Garrido fa una crida a la prudència individual per extremar les precaucions davant l’actual increment de l’índex de rebrot.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure