LOADING

Type to search

Actualitat

Nou curs Implica’t a Sitges per a integrar els nouvinguts a la vila

Les sessions permeten conèixer els serveis municipals, el teixit associatiu i la història del patrimoni local

El Centre d’iniciatives Econòmiques  Nivell 10 acollirà el programa de l’Ajuntament de Sitges en la nova edició del curs ‘implica’t a Sitges’, els dies  9, 10, 11, 12 i 15 de juliol. S’impartiran 5 sessions en horari de matí, els assistents podran conèixer els recursos públics i els serveis municipals de la vila per saber-los utilitzar. Alhora també s’impartiran coneixements sobre la llengua i la cultura catalana.

L’Associació d’Ajuda Mútua d’immigrants de Catalunya (AMIC) s’encarregarà d’oferir els continguts bàsics sobre els diferents àmbits com els drets i deures dels catalans o el sistema polític i administratiu de Catalunya. Durant el curs els assistents visitaran entitats socials i zones emblemàtiques de Sitges per afavorir una major integració social.

D’altra banda aquest curs permet l’obtenció del Certificat del Servei de Primera Acollida emès per la Generalitat de Catalunya. El curs és gratuït i per assistir-hi caldrà inscriure’s abans del 5 de juliol al telèfon 938113180 o el correu electrònic migració@sitges.cat.

També pots veure