Nou episodi de violència a la nit de Sitges

L’agressió es va produir al carrer Europa
- Publicitat -

Un grup de cinc joves van agredir una parella que caminava pel carrer Europa poc abans de les 4 de la matinada de divendres a dissabte. La parella va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Camil, on ell encara continua ingressat amb traumatisme craneo-encefàlic.

El nou episodi de violència nocturna va començar per causes desconegudes, però va ser desproporcionat, segons han apuntat alguns veïns. Van ser els crits de la parella agredida el que va generar l’alarma veïnal i que va avisar la Policia. Una patrulla dels agents es va presentar ràpid al lloc dels fets i es va trobar la parella ferida, quan tot just els agressors havien aconseguit fugir. Els agents, però, van aconseguir detenir tres dels cinc agressors pels voltants de la zona i van passar a disposició judicial.

L’ambulància va traslladar els dos agredits a Sant Camil, on van haver d’entrar a Urgències per l’impacte dels cops rebuts. La dona va ser donada d’alta dissabte, però l’home continua ingressat i en observació.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra estan investigant qui podrien ser els altres dos autors de l’agressió. Segons fonts policials, els agressors no estan directament vinculats amb els autors dels aldarulls del cap de setmana anterior en els carrers del voltant del Primer de Maig, que també van acabar amb dos ferits.

Arran les baralles del cap de setmana anterior, els dos cossos policials han augmentat els serveis de vigilància a la zona, tot i que amb les limitacions de recursos, que els impedeixen realitzar un desplegament més ampli. En les properes setmanes està previst que s’incorporin vuit agents més a la Policia Local i trenta als Mossos.

Precisament, el carrer Primer de Maig ha estrenat aquest cap de setmana el sistema de control dels accessos. Ha instal·lat vigilància privada per garantir que la gent que hi entra porta mascaretes i compleix les mesures de seguretat i, al mateix temps, per evitar aglomeracions i problemes de seguretat. Les tanques que van instal·lar dijous a la nit van ser substituïdes divendres per cintes arran els consells dictats per la Policia Local i els Mossos.

Notícies relacionades:
El Primer de Maig implanta mesures de control (17 de juliol de 2020)
La policia intensificarà la presència a les zones d’oci (14 de juliol de 2020)
Batalla campal al centre de Sitges (13 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats