LOADING

Type to search

Actualitat

Nou Horitzó vol continuar als carrers i a les places

Ignasi Rubí i els membres de la seva candidatura, divendres passat al Xalet (F. Jesús París)

Nou Horitzó va exhibir la seva renovada candidatura, la passada tarda de divendres a la bonica terrassa de l’Hotel Xalet, en ple centre de Sitges. L’acte, al que hi van assistir més de dues-centes persones, tot i la pluja, va servir per fer balanç de l’última legislatura, per explicar el nou projecte del partit sitgetà i per posar cara a tots als 21 electes.

Lluís Marcé, regidor a l’Ajuntament de Sitges des del 1979 i actual president de Nou Horitzó, va ser l’encarregat d’obrir els parlaments i fer balanç. Per al veterà regidor “la legislatura ha estat molt dolenta per a Sitges, ja que el poble està brut i mal gestionat” i va afegir que el gran interès de NH com a partit municipalista és el poble i “sempre hem donat suport a totes les iniciatives que siguin bones per Sitges, vinguin del partit que vinguin”, va cloure Marcé.

En acabar Marcé va fer l’entrada triomfal des del fons del jardí, Ignasí Rubí.  El candidat va començar parlant del gran tret característic del partit: “ens agraden els carrers i les places; canviarem els despatxos pels carrers”. Rubí també va tenir paraules d’agraïment pel seu predecessor i per tot el que ha après d’ell.  El candidat va acabar els parlaments presentant la seva llista, amb Sílvia Pérez com a número 2; seguida d’Ariadna Font, i de Carles Franco Caza.