LOADING

Type to search

Actualitat

Nou intent de robatori de vehicles aquesta nit

Imatge d’un robatori de fa dues setmanes a Aiguadolç

Un veí de la carretera de les Costes ha trucat aquesta matinada de Cap d’Any a la Policia Local davant les sospites que un grup de joves podien estar intentant forçar un vehicle estacionat en la mateixa zona, on en les darreres setmanes s’han produït diversos robatoris i actes vandàlics.

La trucada del veí ha estat a la Policia Local a la 1.30h. Aquest cos ha traspassat el servei als Mossos d’Esquadra, que poc després s’han presentat en la zona i han vist un grup de joves, que els han retingut. Davant les sospites, els Mossos han contactat amb el veí que havia avisat per telèfon a la Policia Local. Finalment, però, els agents han deixat anar els joves en no tenir constància que estiguessin intentant cap robatori.

En les darreres setmanes, han proliferat el nombre de robatoris a vehicles durant el confinament nocturn, així com actes vandàlics. Fa dues setmanes, van aparèixer, a la zona d’Aiguadolç, els vidres trencats de diversos vehicles i, en alguns casos, fins i tot, els van robar els pneumàtics.

Notícia relacionada:
La Policia Local intervé en una festa privada en un hotel (1 de gener de 2021)
Destrosses en un parc infantil (31 de desembre de 2020)
Baixa el nombre de sancions de la Policia Local per incomplir les mesures sanitàries (28 de desembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure