Nous positius a Sitges, però amb un creixement per sota de la mitjana catalana

El carrer Parellades, dissabte a les 18.30h.

Cada dia hi ha nous casos positius a Sitges i a Sant Pere de Ribes. El degoteig no s’atura, tot i que el ritme de creixement en la darrera setmana ha estat per sota de la mitjana catalana i de la demarcació de Barcelona.

En les tres primeres setmanes de juliol, el nombre de positius acumulats a Sitges ha augmentat un 12,29 pe cent, mentre que a tot Catalunya ha estat el 16,73 per cent i a les comarques de Barcelona, el 14,39 per cent. Aquesta darrera dada és força similar a la de l’augment registrat a Sant Pere de Ribes (14,97 per cent). És a dir, hi ha un increment considerable de casos a Sitges, però inferior a les dades de referència del país.

En les últimes 48 hores s’han produït tres casos nous a Sitges (que supera la frontera dels 200 acumulats des del mes de març) i tres més a Sant Pere de Ribes. En l’última setmana, s’han registrat deu casos a Sitges i setze a Ribes i les Roquetes. Ara per ara, els principals reptes i interrogants és evitar que l’expansió activa del virus en determinades zones de l’àrea metropolitana arribi més enllà del massís.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats