LOADING

Type to search

Actualitat

Nova destrossa en un parc infantil

Imatges de l’estat en què ha quedat el parc infantil

L’incivisme vandàlic s’ha tornat a exhibir aquesta nit amb una nova destrossa en un parc infantil. Si dilluns passat va ser el nou parc de La Plana avui ha estat el de Can Robert. Aquest matí, l’espai infantil ha aparegut amb trencadisses de la tanca i del mobiliari urbà.

L’acció vandàlica ha succeït –com la de dilluns passat, així com altres registrades en les darreres setmanes– durant el confinament nocturn. Els autors han destrossat diverses parts de la tanca que envolta la instal·lació i han fet malbé elements del mobiliari urbà, com un banc –que han arrencat del terra abans de trencar-lo– i un dispositiu informatiu. A diferència del parc de La Plana, on fonamentalment es van limitar a arrencar les fustes de la tanca, aquest cop han destrossat part de l’estructura, per tal que no pugui ser reparada i requereixi canvis. L’Ajuntament formularà una denúncia contra els autors, tal com ja va efectuar dimarts passat.

Els serveis tècnics municipals han estat treballant aquest matí per retirar els desperfectes i precintar els accesos de la instal·lació per evitar cap accident amb la canalla. El parc ha quedat tancat, fins que el consistori faci la reparació en els propers dies.

Un tècnic efectuant el precinte després de retirar els desperfectes

Aquests dos tristos episodis enllacen amb altres accions vandàliques viscudes a les nits a Sitges en les últimes setmanes, com destrosses i robatoris en vehicles i altres actuacions que han fet malbé contenidors i mobiliari urbà.

Notícies relacionades:
Destrosses en un parc infantil (31 de desembre de 2020)
Nou intent de robatori de vehicles aquesta nit (1 de gener de 2021)
Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure