LOADING

Type to search

Esports

Una nova oportunitat pel RC Sitges

La derrota al camp dels Senglars per 13 a 0 impedeix a l’equip sentenciar el grup, però tindrà una nova possibilitat aquest diumenge a les 12h a Pins Vens

El RC Sitges va desaprofitar la primera de les dues possibilitats que tenia de classificar-se per les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana en perdre per 13 a 0 davant els Senglars de Torroella de Montgrí.

El partit es va veure marcat per la intensitat que l’equip local va imposar des del primer minut. Els sitgetans no estaven còmodes i van veure com els locals s’avançaven ben aviat aconseguint la primera marca, que seria la única del partit.

L’equip va saber reaccionar i va arribar en vàries ocasions prop de la zona de marca contraria però un seguit d’errors i la falta d’alternatives per trencar la defensa dels empordanesos van fer que l’equip no pogués sumar cap punt, en un partit en el que cap jugador va assumir el rol d’intentar buscar dinàmiques que permetessin capgirar el marcador. L’equip, tot i això, ho va tornar a donar tot en el terreny de joc, però l’equip no es va mostrar eficaç, tot el contrari que el seu rival, que a la segona part va aconseguir sumar sis punts més en dos cops de càstig que van deixar el resultat de 13 a 0 definitiu.

L’equip tornarà a tenir la oportunitat de guanyar el grup i assolir les semifinals si és capaç de guanyar amb bonus (aconseguir tres marques més que el contrari) al segon equip del BUC. El partit es disputarà a Pins Vens aquest diumenge a les 12h.

El femení, per la seva banda, va sumar una ajustada victòria en l’anada de l’eliminatòria per assolir el novè lloc al Campionat de Catalunya davant el Cocodrils SRV, per 10 a 5. Les sitgetanes hauran de defensar aquest resultat aquest dissabte a Viladecans, que les obligarà a sortir concentrades des del primer minut i lluitar per una victòria clara sinó es vol arribar a un final d’infart.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure