LOADING

Type to search

Sin categoría

Noves línies d’ajuts per a empreses i autònoms

El Govern Local va aprovar en la darrera Junta de Govern Local del 2021 noves línies d’ajuts, entre les quals destaca l’atorgament definitiu de la Línia B de l’ajut extraordinari de la regidoria de Promoció Econòmica, destinat a finançar les despeses de lloguer o hipoteca per empreses i establiments comercials i el pagament únic de la Línia A de l’ajut econòmic extraordinari que anirà enfocat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic.

Enguany, s’han duplicat les 481 peticions que van arribar en tancar el curs de 2020, superant les mil instàncies rebudes. A hores d’ara, han finalitzat tots els procediments de sol·licitud dels ajuts a excepció de les línies de contractació i de creació d’empresa.

De moment, el Govern Local ha revisat un total de 911 peticions, sent 627 (68,83%) admeses i 284 excloses. El sector que més ha demanat les subvencions aprovades per l’Ajuntament és el de la restauració, que ha emès fins al 32,15 per cent de les instàncies. Actualment, ja s’han pagat 568.711,43 euros a empreses i autònoms. El gran esforç del personal de Promoció Econòmica ha permès que aquest curs ja s’hagin enviat molts més recursos econòmics que a les mateixes alçades d’anys anteriors.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure