LOADING

Type to search

Actualitat

Noves promocions a ‘L’Eco’

Promocions per als subscriptors:

Gourmet. L’Eco us vol apropar els millors productes gurmet de Caprabo. Cada quinze dies, dos dels subscriptors guanyaran una cistella de productes Caprabo valorada en més de 60 euros. El número de soci guanyadors apareixerà a les pàgines del diari.

Gastronòmica. Durant el mes abril, se sortejarà un sopar per a dues persones a l’Sports, entre tots els nostres subscriptors. Es donarà a conèixer el número de soci guanyador del sorteig, a través de l’edició en paper del teu setmanari.

Bellesa. Cada mes, un dels subscriptors de L’Eco guanyarà un tractament d’higiene facial de Geido Cosmetics. Estigueu ben atents a les pàgines del setmanari, que allà es publicarà el nom del guanyador

Llibre. Cada setmana sortegem un llibre d’un autor local entre tots els subscriptors. A les pàgines de l’edició en paper hi trobareu el nom de l’afortunat.

Per als nous subscriptors:

Oferta de llançament: 70 euros el primer any.

Per als lectors:

Cinema: Tots els lectors tindran entrades a preu reduït, de 6,50 euros, al Cinema Prado i al Cinema Ribes. Per a optar a aquesta promoció cal presentar el cupó que trobaràs a l’edició impresa. També podran gaudir de descomptes d’un euro en algunes sessions del Retiro. Trobareu els cupons, a les pàgines del setmanari.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure