LOADING

Type to search

Esports

Passió i respecte per l’entorn natural

El sitgetà Pau Soler, junt a cinc companys d’arreu de l’estat, han creat una companyia de guies de muntanya

Són un grup d’amics que els uneix la passió per la muntanya i que comparteixen valors de respecte cap al medi natural, les persones i amb moltes ganes de passar-ho bé. Així es defineixen sis joves, entre els quals s’hi troba el sitgetà Pau Soler, que van fer els estudis de guies de muntanya i barranquisme i que s’han unit per crear “Cuerda Viva”, una companyia de guies que proporciona excursions i activitats en el medi natural per tota la península, Andorra i Canàries.

Soler, que ja fa uns anys que va acabar els estudis de guia de muntanya a la Pobla de Segur, i que posteriorment va treballar a Astúries, adquirint experiència, explica com es van conèixer i van decidir donar aquest important pas “ens vam fer amics mentre estudiàvem i, posteriorment, fent activitats. Ens uneix la mateixa passió i hem volgut donar un pas més creant aquest projecte que proporciona a la gent aquelles activitats que ens apassionen i es poden fer en el medi natural”.

Els detalls de les noves activitats d’aventura que es fan a Sitges, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals o en format digital a la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure