LOADING

Type to search

Actualitat

Platges sense guinguetes, però amb serveis bàsics

La platja de l’Estanyol, amb bona superfície de sorra, ahir diumenge

La Setmana Santa ha deixat una imatge atípica les platges: sense guinguetes ni hamaques, però amb els serveis bàsics i de salvament actius. L’Ajuntament ha avançat aquests dies la implantació d’alguns dels serveis, com els WC, dutxes, residus i socorristes.

El procés de licitació dels serveis de les platges del municipi ha deixat la Setmana Santa i el començament de temporada sense guinguetes. El concurs convocat per l’Ajuntament va acabar el mes de febrer i l’elevada allau de projectes presentats (un total de 222, a càrrec de 96 empreses diferents) ha suposat que la resolució i la posterior adjudicació no sigui efectiva fins a començament de maig. L’Associació de Serveis Turístics a les Platges de Siitges, que agrupa els anteriors concessionaris, ha protestat perquè la Setmana Santa les platges estiguin sense guinguetes.

Per a compensar aquest panorama de platges sense guinguetes durant la Setmana Santa, l’Ajuntament ha accelerat la implantació d’alguns dels serveis bàsics de funcionament. El de socorrisme i salvament és el més rellevant, tot i que durant aquests dies hi ha poca gent que acostuma banyar-se en estar el mar a temperatures excessivament fredes. El servei estarà actiu durant tota la Setmana Santa, fins Dilluns de Pasqua.

També s’han instal·lat ja els WC (vuit, en set platges diferents), a més dels punts de neteja i recollida selectiva de residus en cada platja. També s’han activat les dutxes i rentapeus en les platges compreses entre les Anquines (Terramar) i les Botigues. L’Ajuntament ha contractat 19 persones per a efectuar els treballs de manteniment de les platges, com és habitual a l’estiu.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure