LOADING

Type to search

Actualitat Ribes

Porta oberta al clúster de la cadena del fred del polígon de Vilanoveta

Els diferents grups polítics aproven el canvi d’usos del sòl a la zona de l’avinguda de les Roquetes per acollir un centre de recerca i investigació publicoprivat

L’empresa AKO, especialitzada en la cadena del fred, al polígon de Vilanoveta.

El ple municipal del passat dimarts ha donat el tret de sortida perquè el projecte de crear
un clúster de la cadena del fred al municipi pugui tirar-se endavant. Tots els grups polítics s’han mostrat a favor del projecte del Govern, i han aprovat el primer pas d’aquesta iniciativa: la modificació dels usos del sòl d’aquesta zona, al polígon de Vilanoveta, on ara es troba l’empresa AKO, especialitzada en la cadena del fred. L’objectiu de l’Ajuntament és establir un centre de recerca i d’investigació públicoprivat en aquest àmbit, que sigui de referència a tot Catalunya.

Amb la creació d’aquest clúster empresarial, però també amb l’aposta clara cap a la recerca, amb la formació d’una zona específica dedicada a la investigació, la innovació
i el desenvolupament de noves línies tecnològiques, es vol potenciar la indústria de Sant Pere de Ribes i enfortir el teixit empresarial: consolidar les empreses ja existents i atraure’n de noves que treballin en la cadena del fred. L’Ajuntament vol diversificar l’economia i crear llocs de treball de qualitat i amb un valor afegit.

A L’Eco d’aquesta setmana analitzem les claus de l’aprovació d’aquest projecte i fem un repàs a què diuen els diferents grups municipals. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure