Prado i Retiro celebren les tradicionals xatonades fora dels seus teatres

- Publicitat -
Quinto Carnavaler a la carpa dels Jardins del Retiro, el passat cap de setmana

Demà comença un Carnaval diferent, on la festa s’ha hagut d’adaptar a la situació actual i les entitats. Prado i Retiro, hauran de celebrar les tradicionals xatonades fora dels seus respectius teatres. Però no per temes pandèmics, sinó burocràtics.

Ambdues entitats estan pendents de rebre una nova llicència per fer esdeveniments sense butaques als seus respectius teatres. Aquest fet ha obligat replantejar els actes que es desenvolupaven en aquestes sales per Carnaval, que a més ha justificat la instal·lació de la carpa a la Plana per acollir les festes posteriors a les rues, organitzades conjuntament per les dues entitats.

Des del Retiro, no s’ha entomat prou bé aquesta circumstància, que també ha obligat a instal·lar una carpa als jardins de l’entitat per poder celebrar-hi una part de la seva activitat, com les xatonades de Dijous Gras i Dimecres de Cendra, o el Quinto Carnavaler del passat diumenge.

El Prado també s’ha vist obligat a replantejar les seves xatonades, que enguany es fan al bar de l’entitat, o també el Carrusel, que en aquest cas s’ha vist beneficiat, que ha decidit posar les entrades d’aquest espectacle a la venda sense la necessitat d’assistir a la xatonada, amb totes les entrades gairebé exhaurides.

A L’Eco de divendres hi trobareu les opinions de les presidentes de Prado i Retiro, Carme Artigas i Elena Ferré, així com les fotos de la comitiva de Reina i Carnestoltes, articles d’opinió a favor del fardo i les plomes i diverses històries més, en l’especial de Carnaval de gairebé 10 pàgines.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats