El Port comença els treballs de reforma

- Publicitat -

Els darrers dies han començat la retirada de vaixells d’algunes zones del Port d’Aiguadolç, per tal de desmuntar els antics pantalans i construir-ne de nous, flotants, adaptats a les necessitats actuals i amb torretes 100% reciclables. Amb aquests moviments, es farà una reestructuració –amb pantalans de diverses mides– per poder acollir més embarcacions de grans eslores. Les obres estan previstes que comencin d’aquí en les properes setmanes i que els nous pantalans es puguin estrenar edurant l’estiu.

A la part de terra, la principal novetat serà el bulevard dels restaurants, des de la Torre de Capitania fins a l’hotel Port de Sitges, que estarà principalment dedicat a l’oferta gastronòmica i de restauració, amb l’objectiu d’ampliar les propostes actuals. Per fer-ho possible, dos nous establiments obriran els propers dies i un més, farà una rentada de cara. La primera novetat serà el Tres Nudos, un restaurant de tapes, al costat de la Torre; la segona variació, el nou Sea You, que s’instal·larà en l’antic Nirvana, com a bar de còctels i oci. Finalment, la tercera primícia serà el reformat Cafè de la Plata, que s’ha renovat de dalt a baix. El nou bulevard opferirà propostes de menjar local o internacional, des de plats més informals, fins a opcions més elegants i sofisticades.

Amb aquesta actuació, el Port de Sitges s’adapta a les necessitats i les demandes d’unes instal·lacions del segle XXI, amb l’objectiu d’oferir serveis i experiències d’alta qualitat i sostenibles. “S’està iniciant una nova època i aviat podrem comunicar noves sorpreses”, conclou Albert Bertran, president executiu del port sitgetà.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats