Primers passos per valorar la construcció d’una escola a Sitges

Terreny municipal a la Plana, on s’ubicaria la nova escola
- Publicitat -

L’informe de l’Ajuntament de Sitges per demostrar a la Generalitat que la vila necessita una nova escola ja està en procés d’elaboració. El document que demana el Departament d’Educació constitueix una prioritat per al consistori i la passa inicial del procés perquè els ens superiors del territori valorin la petició.

L’Ajuntament va fer saber a la Generalitat el desig compartit amb la direcció de les escoles i instituts locals de la necessitat de crear un nou col·legi, notificació que el Departament d’Educació no ha rebutjat. Més enllà, l’Àrea de Planificació Escolar ha demanat al consistori que elabori un estudi detallat –basat en la realitat i no la hipòtesi– sobre el nombre d’habitatges en construcció a Sitges i el nombre d’habitants que comportaria, per tal de valorar si és realment necessària una nova escola, que, probablement, s’ubicaria al sòl municipal de La Plana, on s’havia previst construir la nova Escola Pia, tal com explica el regidor d’Educació, David Martínez Lluís.

A l’edició en paper del setmanari d’aquesta setmana s’expliquen quins són els passos a seguir. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats