L’antiga Comissió de Carnaval creu necessari professionalitzar l’organtzació de les festes

- Publicitat -

Núria Escarp, ja expresidenta, creu que el paper de les comissions ha quedat obsolet i reclama millorar l’organització de la Regidoria de Tradicions i Festes

Fa una setmana corria com la pólvora la notícia de la dimissió de la Comissió Municipal de Carnaval, i que fins ara encapçalava Núria Escarp. Aquest fet ha suposat un sotrac, però en cap cas en perillen els principals actes. En aquest sentit, la Regidoria de Tradicions i Festes ha agafat les regnes per assumir íntegrament l’organització del Carnaval 2023, amb el suport de les entitats i les colles encarregades de l’organització dels personatges principals.

Per tirar endavant el Carnaval, s’ha convocat una reunió per la setmana que ve amb els actius del Carnaval, per poder traçar les línies a seguir. Com remarca David Martínez, regidor de Tradicions i Festes, sorprès davant d’aquesta decisió, afirma que “a partir d’aquí treballem per veure com s’organitzen els actes que fins ara organitzava la Comissió, per poder treure al carrer un Carnaval digne”, mostrant-se convençut que així serà.

Les reformulacions que farien Núria Escarp i el seu equip a la Comissió i la visió de les entitats sobre aquest afer, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuisoc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats