LOADING

Type to search

Actualitat

Prop de 200.000 euros en ajuts socials municipals

L’Ajuntament destina enguany una partida de 190.000 euros en ajuts socials, un augment substancial respecte els 166.000 de l’any passat. Es tracta d’ajuts per a les famílies monoparentals i nombrosos, per a les pensions mínimes, per a l’adquisició de llibres i material escolar i per a les activitats de lleure.

El termini de sol·licitud d’ajuts ha començat avui per a l’adquisició de llibres i material escolar, al qual es destinen 95.000 euros. Els ajuts poden ser de fins 130 euros per als alumnes d’Educació infantil, 180 per als de Primària i 300 per als d’ESO, Batxillerat i cicles formatius. En tots els casos, l’ajut es dóna en funció dels barems de renda i el requisit és estar empadronat a Sitges. El darrer dia per a presentar la sol·licitud és el 2 de juny.

El següent ajut que es tramitarà és l’adreçat a les famílies monoparentals i nombroses, que és de fins a 300 euros. El termini de sol·licitud serà entre el 30 de maig i el 30 de juny. El destinat a la pensió no contributives i pensions mínimes lliurarà imports de fins a 850 euros i requerirà, a més d’estar empadronat al municipi, tenir una pensió no superior als 7.967,73 euros.

El programa d’ajuts també lliurà aportacions destinades a les activitats de lleure de la canalla, tant per a les colònies i cursos d’estiu com les extraescolars. Els ajuts van dels 50 als 375 euros.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure