Ramon Soler serà homenatjat

- Publicitat -

La iniciativa, liderada per un grup d’amics, vol reconèixer i valorar les seves aportacions en el vessant cultural i social de la vila, en un acte públic de record i ple de simbolisme

Ramon Soler, Pendonista l’any 2017, acompanyat de quatre dels cinc organitzadors de l’homenatge. (Ajuntament)

Una iniciativa popular, encapçalada per un grup d’amics, està organitzant un acte d’homenatge i reconeixement a Ramon Soler i Fernández. Es tracta d’un projecte que es va començar a gestar l’any 2019, un any després del seu traspàs, per dur-se a terme l’any 2020, però la pandèmia va obligar a posposar les previsions inicials. Els promotors són Isidre Artur Gómez, Josep Maria Rosés, Josep Gràcia, Àngel Lorenzo i Jordi Cubillos, persones que en el seu dia van compartir moltes hores de treball a les comissions de Festa Major i Carnaval que ell va presidir. Però més també són un grup d’amics amb qui han compartit moltes altres experiències vitals que han marcat la seva vida i personalitat.

L’acte de reconeixement i record serà dissabte 22 d’octubre a les 10.30 hores al Parc de Can Bóta. El lloc escollit per a la seva realització no és casual, perquè Can Bóta és l’indret on l’any 2005 la Comissió de Festa Major, encapçalada per ell, va decidir traslladar el Pregó, en comprovar que el Racó de la Calma havia quedat petit. Aquesta aportació va obrir la porta a la celebració d’aquest acte en altres ubicacions amb més capacitat i, per tant, té un simbolisme especial per aquest grup d’amics.

Tots els detalls de l’acte, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats