LOADING

Type to search

Ribes

Recuperar els carrers amb el joc

Neix ‘Juguem a Ribes’, un projecte social organitzat per sis mares del poble, que promou activitats i tallers pels infants i les famílies

El joc és la base de la infància. Sigui a casa, sigui a l’escola, als parcs, als carrers… Jugar és un aspecte fonamental pel correcte desenvolupament vital dels infants. Avui dia, cada vegada hi ha més joguines i més opcions per a jugar, però a vegades, sembla que el joc als carreres i a les places, especialment en els pobles, s’estigui perdent. És per això que projectes com Juguem a Ribes, una iniciativa impulsada per sis mares del municipi, són vitals per recuperar aquesta essència.

“Ens vam adonar que no hi havia cap espai de joc a nivell municipal a Sant Pere de Ribes”, comenta Carolina Olmos, una de les impulsores del projecte. Per aquesta raó, entre diferents mares –Thai Jungpanich, Íngrid Isern, Yara Blázquez, Ekhiñe Moreno i Beth Muñoz– van decidir presentar la proposta als pressupostos participatius el 2019, amb l’objectiu d’aconseguir un espai municipal, tant interior com exterior, on poder desenvolupar jocs i activitats –tant lliures com organitzades– pels infants i per les seves famílies. I van guanyar, amb un pressupost de 100.000 euros.

Les activitats que organitzen i la importància del joc en família, a L’Eco d’aquesta setmana. Trobareu la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure